Verticale vulmachines

logo-prewaZwager Techniek levert verticale vulmachines van Prewa. Dit bedrijf is een van de grotere spelers op de Benelux markt met meer dan 200 geleverde en draaiende machines voor allerhande toepassingen. Bijvoorbeeld voor Slamixen, zoetwaren, diepvriesproducten en  technische bakkerijproducten (zoals metaalwaren en spuitgietproducten).

De machines van Prewa spelen als geen ander in op de steeds hogere eisen van de verpakkingsindustrie. Denk aan hogere capaciteiten en sneller omstellen. Daarnaast zorgen de hygiëne normen ervoor dat onze machines tot een van de best inzetbare machines behoren.

De machines worden naar machinekeuze gelakt of in volledig RVS gebouwd. Daarnaast worden ze voorzien van snel omstelbare machine delen, dit is van groot gemak voor de operator. Ook aan onderhoud is gedacht, de machines zijn gemakkelijk en met een minimum aan gereedschap te onderhouden.

Op besturingstechnisch- en component niveau is de machine voorzien van servoaandrijving, Siemens S7PLC met touchpanel en de pneumatische componenten zijn van Festo. Verder zijn de schakelkasten voorzien van alle degelijke en bekende merken componenten.

Het is altijd mogelijk om uw product op een van onze machines te verpakken, er zijn volop mogelijkheden.

Meer te weten komen over Prewa? Klik hier.