Verticale vulmachines

logo-prewaPrewa is een van de grotere spelers op de Benelux markt met meer dan 200 geleverde en draaiende machines voor allerhande toepassingen; Slamixen, zoetwaren, diepvriesproducten, bakkerijproducten; technische producten zoals metaalwaren en spuitgietproducten.

De machines van PREWA spelen als geen ander in op de steeds hogere eisen van de verpakingsindustrie. Hogere capaciteiten en sneller omstellen, daarbij genomen de hygiene normen maken onze machines tot een van de best inzetbare machines

De machines worden in naar machinekeuze gelakt of in volledig RVS gebouwd en voorzien van snel omstel machine delen. Dit is van groot gemak voor de operator. Ook aan onderhoud is gedacht. De machines zijn met een minimum aan gereedschap te onderhouden.

Op besturingtechnisch en component niveau is de machine voorzien van servoaandrijving, Siemens S7PLC met touchpanel en de pneumatische componenten zijn van Festo. Verder zijn de schakelkasten voorzien van alle degelijke en bekende merken componenten.

Het is altijd mogelijk om uw product op een van onze machines te verpakken, er zijn volop mogelijkheden.