Stickpackmachines

Zwager Techniek levert een compleet programma aan verticale stickpackmachines van de bekende stickpackmachine fabrikant INVpack. Deze machines worden gebruikt voor het maken van sticks en triangle zakjes. 

Stickpackmachines worden ingezet in diverse markten. Bijvoorbeeld: suikersticks/creamer,  specerijen, pindasaus, ketchup en mayonaise. Ook worden deze machines gebruikt voor het verpakken van zuivelproducten zoals koffiemelk en yoghurtsnacks voor kinderen. De farmaceutische producten zoals paracetamol, cremes, tandpasta en zonnebrandcremes worden ook verpakt door dit type machine.

INVpack is gespecialiseerd in stickpacks voor granulaten, vloeistof, poeders, cremes en vaste producten. De stickpacks hebben een groot voordeel tegenover de traditionele 4 zijden sachets:

  • Tot  30% foliebesparing ten opzichte van bestaande sachets.
  • Door de flesstructuur een perfecte lediging van de stick, wat bij sachets nog wel eens een probleem is.

INVpack ontwikkelt de meest moderne stickpackmachines. Daarbij heeft het bedrijf een ruime ervaring in de steeds hogere eisen van de markt, zowel voor vloeistoffen als poeders en of vaste stoffen.

Er zijn verschillende machinemodellen voor lage, middel- en hoge capaciteit tot 15 banen. Daarnaast heeft INVpack ook nog een speciaal machineprogramma voor farmaceutische en zuivelproducten. De PH machine serie is ultraclean en voldoet aan de GMP eisen. Deze machines zijn voorzien van overdruk cabine, filters, laminar flow en UV lampen op de folie.

Benieuwd naar de toepasmogelijkheden? Lees hier meer.