Stickpackmachines

Wij leveren een compleet programma verticale stickpack machines voor het maken van sticks en tri-angle zakjes van de bekende stickpackmachine fabrikant INEVER.

Stickpack machines worden ingezet in diverse markt sectoren van suikersticks/ creamer, van specerijen tot pindasaus, ketchup en mayonaise.Maar ook farmaceutische producten zoals paracetamol, cremes, tandpasta, zonnebrandcremes.

 

Inever is gespecialiseerd in stickpacks voor granulaten, vloeistof, poeders, cremes en vaste producten. De stickpacks hebben een groot voordeel tegenover de traditionele 4 zijden sachets:

  • Tot  30% foliebesparing ten opzichte van bestaande sachets.
  • Door de flesstructuur een perfecte lediging van de stick, wat bij sachets nog wel eens een probleem is.

Inever ontwikkelt de meest moderne stickpackmachines. Daarbij een ruime ervaring in de steeds hogere eisen van de markt; zowel voor vloeistoffen als poeders en of vaste stoffen.

Er zijn verschillende machinemodellen voor lage, middel- en hoge capaciteit tot 15 banen; daarnaast heeft Inever ook nog een speciaal machineprogramma voor farmaceutische producten. de PH machine serie voldoet aan de GMP eisen en deze machines zijn voorzien van overdruk cabine, filters, laminar flow en UV lampen op de folie.

Het is altijd mogelijk om uw product op een van onze machines te verpakken, er zijn volop mogelijkheden.