Stickpackmachines

Wij leveren een compleet programma verticale stickpack machines voor het maken van sticks en tri-angle zakjes van de bekende stickpackmachine fabrikant INVpack.

Stickpack machines worden ingezet in diverse markt sectoren van suikersticks/ creamer, van specerijen tot pindasaus, ketchup,mayonaise en zuivelproducten zoals koffiemelk en yoghurtsnacks voor kinderen. Maar ook farmaceutische producten zoals paracetamol, cremes, tandpasta, zonnebrandcremes.

INVpack is gespecialiseerd in stickpacks voor granulaten, vloeistof, poeders, cremes en vaste producten. De stickpacks hebben een groot voordeel tegenover de traditionele 4 zijden sachets:

  • Tot  30% foliebesparing ten opzichte van bestaande sachets.
  • Door de flesstructuur een perfecte lediging van de stick, wat bij sachets nog wel eens een probleem is.

INVpack ontwikkelt de meest moderne stickpackmachines. Daarbij een ruime ervaring in de steeds hogere eisen van de markt; zowel voor vloeistoffen als poeders en of vaste stoffen.

Er zijn verschillende machinemodellen voor lage, middel- en hoge capaciteit tot 15 banen; daarnaast heeft INVpack ook nog een speciaal machineprogramma voor farmaceutische en zuivelproducten. de PH machine serie is ultraclean en voldoet aan de GMP eisen; deze machines zijn voorzien van overdruk cabine, filters, laminar flow en UV lampen op de folie.

Het is altijd mogelijk om uw product op een van onze machines te verpakken, er zijn volop mogelijkheden.