SLIMFRESH Verpakken op Mondini Traysealers

SLIMFRESH is een hoogwaardige verpakkingsmethode dat gebruik maakt van een dubbel laminaat skinfolie op een gelamineerd karton voor het creëren van een vacuüm skin verpakking, welke als een 2e huid om het product gevormd wordt. Naast een langere houdbaarheid van het product geeft dit daarnaast nieuwe marketing mogelijkheden voor de presentatie van zowel koude als bevroren vis, vlees en kip. De verpakking is eenvoudig te openen en kan verticaal gepresenteerd worden in het schap middels een easylock systeem om het product op te hangen of een geïntegreerde bodem in de verpakking voor het presenteren in een display.

De Trave Traysealer van G.Mondini onderscheidt zich door de nieuwe PLATFORM Technology, welke diverse verpakkingsvormen op éénzelfde machine mogelijk maakt door het eenvoudig wisselen van de tool. Door het modulaire en gebruiksvriendelijke machine ontwerp kan er flexibel op de verpakkingsvraag worden ingespeeld.

Zwager Techniek is succesvolle leverancier van kwalitatief hoogstaande verpakkingsmachines. Wij adviseren u door onze kennis en meer dan 25 jaar lange ervaring op het gebied van verpakkingsoplossingen. Vanuit ons kantoor met eigen werkplaats in Beverwijk leveren wij een breed scala aan verpakkingssystemen. Wij hebben een eigen technische dienst die verantwoordelijk is voor de installatie en nazorg en wij staan garant voor een snelle service en levering van onderdelen.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van Slimfresh en de Mondini Traysealers.

Met SLIMFRESH skinverpakken heeft u:

  • Alle voordelen van skin verpakken voor een optimale lekdichte verpakking.    
  • Diverse marketingmogelijkheden voor het verpakken van koude en bevroren vis, vlees en kip.
  • Recyclebare vacuüm skin verpakking.
  • Verpakking met kartonnen laminaat gecombineerd met vacuüm skin technologie.
  • Geen etiketten nodig door 8-kleurige bedrukking op voor- en achterzijde karton.
  • Langere houdbaarheid van het product.