Nieuwe SCHIB flowpackers groot succes!

Het nieuwe design van de SCHIB-Hayssen flowpackers  is een groot succes. De serie CO50 was altijd al de meest verkochte flowpackmachine in de BENELUX, maar door het nieuwe design en nieuwe features is deze flowpackmachine helemaal een succes.

De nieuwe CO50 is full servo uitgevoerd. De machine heeft 3 servo motoren en  is volledig menu gestuurd electronisch omstelbaar. Dat is een groot voordeel voor de operator: Voor ieder product kan  gemakkelijk een productprogramma gemaakt worden zodat elke operator altijd dezelfde instellingen voor het product heeft; De juiste sealtemperatuur, zaklengte, sealpositie, codeerpositie is ALTIJD gelijk.

Daarnaast is het touch panel voorzien van duidelijke pictogrammen zodat de operator altijd snel de juiste voorkeuze doet.

De CO50 is leverbaar in zowel als boven- als ondersealer, roterende bekken of box motion en voorzien van handmatige of volautomatische productinvoer. Kortom, voor elke toepassing de juiste machine!

U bent van harte welkom de nieuwe CO50 zelf te komen testen met uw product, de machine staat klaar voor u in onze demonstratieruimte!

https://www.zwagertechniek.nl/verpakkingsmachines/flowpackers/