De beurzen gaan weer beginnen!

Zwager Techniek staat op 8 en 9 september op de Empack in Den Bosch

 

Het belangrijkste nieuws op de Empack is het succes van de nieuwe duurzame verpakkingsmaterialen op de Mondini machines. Mondini is al jaar en dag gericht op milieu vriendelijkheid. Afgelopen jaren is er veel ontwikkeling geweest op het gebied van het inlijn maken van schalen op traysealers, met een minimum van materiaal waste, daarnaast, hebben zij de machines uitgevoerd met inside cut, of minimale overhang van de topfolie op de schalen.

Nu is er “Paperseal” ontwikkelt: Paperseal wordt gemaakt van een kartonnen plano, welke wordt gevormd tot een (MAP) tray en wordt voorzien van een uitneembare laag folie (liner) met barrière. Hierdoor wordt 80% kunststof bespaard in de verpakking, zonder af te doen aan de stevigheid. De paperseal schaal is er in verschillende formaten en is zowel inline te maken als voorgevormd te koop. Komt u ook kijken naar de Traysealer van G. MONDINI die deze schalen sluit op de beurs?

Op de stand is ook het merk REEPACK vertegenwoordigd. Zij hebben een breed aanbod van kleine tot medium range traysealers, waaronder te zien de Reetray 30 voor MAP en SKIN; een flexibele en gemakkelijk bedienbare machine.

Daarnaast toont Zwager Techniek de nieuwe flowpackers van SCHIB, de compacte maar zeer flexibele flowpackmachine model CO50 compleet servo gestuurd waardoor de machine zeer gemakkelijk menugestuurd kan worden omgesteld door menu voorkeuze; daarnaast heeft de machine een uitgebreide diagnose systeem. Deze flowpacker is ook uit te breiden met een automatische productinvoer.

Van de bekende fabrikant van verticale vorm- vul en sluitmachines PREWA toont Zwager de nieuwste PREWA machines onder andere de snelle ROTOTWIN. Deze nieuwe machine is full servo voor de hoogste snelheid tot wel 200 zakjes per minuut door middel van de roto sealbekken beweging! De Roto twin is de unieke machine voor high speed toepassingen zoals diervoeding, chips en zoetwaren.  Naast de Rototwin demonstreren we de Cubix verticale vulmachine met papier materialen.

Kortom…. Verpakkingsmachines komen van Zwager Techniek! Stand 1.A142

Klik hier voor uw bezoekersregistratie