G.MONDINI PLATFORMER

De wereld van de verpakkingslijnen is tegenwoordig verdeeld in dieptrek- of trayseallijnen. De eerste produceert hoogwaardige verpakkingen en de tweede verpakkingen van hogere kwaliteit met meer flexibiliteit.

De platformer is de nog ontbrekende schakel.

Door de Mondini Trave te combineren met de Mondini Platformer wordt uw verpakkingslijn een soort thermoformer… U produceert zelf uw eigen trays met minder folie, maar wel dezelfde uitstraling als uw pre-made tray. Het beste van twee werelden.

HOE HET SYSTEEM WERKT

REVOLUTIONAIR

Het vormen van trays op aanvraag, in lijn, vanaf een folierol.

De nieuwe technologie van de Platformer brengt een revolutie teweeg in het concept van trayvormen. De Co2 voetafdruk van de tray wordt verkleint, het restafval wordt tot slechts 2% beperkt.

Een bijkomend voordeel van dit innovatieve proces is dat het trayformaat in minder dan 10 minuten kan worden gewijzigd. Hierbij hoeven slechts twee formaatdelen te worden vervangen, tegen een prijs die slechts een fractie is van een tool bij een fabrikant.

IN SLECHTS 10 MINUTEN 2 FORMAATDELEN WISSELEN

  • De combinatie van Trave en Platformer levert de ultieme verpakkingslijn die de kosten verlaagt en de verpakkingssortering uitbreidt.
  • Tray afval van slechts 2%.
  • Eenvoudige, snelle trayformaat wisseling.
  • In-line, on-demand invoer.
  • Snel wisselen van folierol.

STAND-ALONE OF INLINE GEBRUIK VAN DE LIJN?

Andere machines
Website ontwikkeld door Webreact